Inzerce

Sv. Valentýn u našeho hlavního partnera Pizzeria Atollo: pozvěte svojí lásku!

14|2|2017 - Redakce ObjevBrdy.cz

* Ne každý jej slaví, ale není to právě důvod k tomu, abyste se svým protějškem vyrazili na skvělé jídlo?
* Ukázali tak, že si svého protějšku vážíte a dokázali mu, že o ni / o něj stále velmi stojíte?
* Slova jsou nic, činy jsou víc!


Sv. Valentýn u našeho hlavního partnera Pizzeria Atollo: pozvěte svojí lásku!

Pozvěte svojí lásku do jedné z nejlepších restaurací v Příbrami a pochutnejte si na našem Valentýnském menu.

 

 

 

Předkrm: Rajče plněné krevetami se zázvorovou omáčkou
Hlavní chod: Telecí váleček se sýrovým suflé
Dezert: Marinovaná hruška s fíkovou redukcí

 

Malé upozornění po zkušenostech z minulých let: prosíme, nezapomeňte na včasnou rezervaci 
na tel. 602 237 777, místo tak budete mít skutečně jisté a předejte tak zklamání z plné obsazenosti.
Děkujeme Vám! Tým celé restaurace Atollo Příbram.


Srdečně Vás zve náš hlavní partner: Pizzeria a ristorante Atollo

Diskuze

Průměrné hodnocení: 0%

Muži: 0% | Ženy: 0% | Rodiče: 0% | Chodec: 0% | Běžec: 0% | Cyklista: 0% | In-linista: 0% | Lezec: 0% | Běžkař: 0%

Líbil se Vám tento článek? Rádi byste něco doplnili?

Článek zatím nikdo nehodnotil

Vyhledávač tras
Počasí v brdech
Nejnovější hodnocení
Nejnovější hodnocení
V Brdech naplno začíná houbařská sezóna, pozor na pokuty za nelegální vjezd! - 100%

24|4|2024 Karel Urban: Dopravu v Brdech lze rozdělit na období, kdy rostou houby a kdy nerostou houby. První případ pohoda,..

přečíst >>

Aktuální počasí houbám v Brdech zatím stále bohužel nepřeje.. - 40%

24|4|2024 Mgr. Ing. Karel Hron: K vjezdu do CHKO bych si jen stručně dovolil jednu připomínku. Vojáci ve své době dávali časově omezenou..

přečíst >>

Challenge 2021 pro vás: zdolej svůj brdský Everest (8.848 m)! - 98%

24|4|2024 Martina Koubová: dobrý den dneska jsem vybrala tento článek

přečíst >>

Poutní místo Svatá hora v Příbrami - 90%

24|4|2024 Martina Koubová : Dobrý den paní Koubová dneska jsem byla na místě Příbram

přečíst >>